Általános leírás pályáknak

A Foggo egy terem/pályaüzemeltető és időpontfoglaló felület, melyet azért hoztunk létre, hogy pályákat / termeket, és a sportolni vágyókat, bérlőket egy felületen szerepeltessünk. Így könnyedén találhat végre magának minden sportoló pályát, termet, edzőt és időpontot is másodpercek alatt foglalhat, mely a pályaüzemeltetők naptárába azonnal rögzítésre kerül.

Kinek szól a Foggo?


Sportolni vágyóknak

A Foggo egyrészt olyan sportolni vágyó személyeknek szól, akik már a 21. századi igényeknek megfelelően online szeretnék a foglalásaikat lebonyolítani. Lehetőleg egy modern felületen. Nyitottak és fogékonyak az új dolgokra, így szívesebben foglalnak időpontot interneten keresztül szabad pálya/terem reményében.

Pályaüzemeltetőknek

A Pályaüzemeltetők igényeit is igyekszik kielégíteni a Foggo. Az online felületen bármilyen pálya/terem üzemeltető regisztrálhat ( például: focipálya, teniszpálya, tánciskola üzemeltetők, de akár játéktermek üzemeltetői, ha rendelkeznek bowlingpályával, biliárdasztallal, vagy darts táblával).

Mi a rendszer lényege?

Röviden

Egy olyan online rendszer, ahol a sportolni vágyók adott pályaüzemeltető által meghirdetett szabad időpontot lefoglalhatnak.

Bővebben

A Foggo-val egy felületen kezelheted bármilyen pályád, termed foglalásait, és minden volt és jövőbeli vendéged! A Foggo webes felületének segítségével ügyfeleid láthatják az éppen aktuális szabad és foglalt időpontjaid egy gyorsan elérhető és könnyen áttekinthető naptár formájában. Naptáradat személyre szabhatod, szabad időponjaidat percek alatt létre tudod hozni, akár hónapokra előre. A Foggo rendszere által időt, pénzt és energiát spórolsz meg.


Pályaüzemeltetők által elérhető funkciók


1) Regisztráció

A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe. Amire pályaüzemeltetőként szükséged van a regisztrációnál az egy felhasználónév, jelszó, e-mail cím a pályád/termed neve, város, telefonszám és a Foggo-n regisztrálni kívánt pályáidhoz kapcsolódó információk (pálya típusa, óradíj).


2) Események létrehozása naptárban

Esemény létrehozáshoz válaszd az admin felületen a menüpontok közül az “Esemény létrehozása menüt”.

Két típusú eseményt hozhatsz létre: Pályafoglalás és klubedzés
(A pályafoglalásra egy személy tud jelentkezni, míg a klubedzés csoportos formára vonatkozik) Eseményeket lehetőség van tömegesen heti, vagy nem heti rendszerességgel létrehozni. Tehát akár egy fél évre előre minden hétfőtől-péntekig reggel 8-tól este 10-ig tartó időszakot felviheted egy gombnyomással.

A foglalásokat nyomod tudod követni a Foglalások menüpontban. Egyaránt megjelennek a még jövőbeli, illetve a már elmúlt foglalásaid és láthatod kik, mikor, és hányan voltak nálad.


3) Sportolói meghívók kiküldése

Meghívhatod sportolóidat e-mail címen keresztül, hogy minél több embert elérj a Foggon keresztül. Annyit kell tenned hogy a menüpontra kattintás után a “Sportoló e-mail címe” beviteli mezőbe beírod a meghívni kívánt sportolóid e-mail címét, majd kattintasz a “Meghívók kiküldése” mezőre.


4) Privát pálya fogalma

Ha nem szeretnéd hogy illetéktelenek lássák az adott pályád szabad vagy foglalt időpontjait, akkor az Adatlap menüpontban a megjelenési státuszt “privát”-ra állíthatod, így csak azok a sportolók fogják látni a pálya naptárát, akiket e-mailen keresztül hívsz meg.

Privát meghívók kiküldése
A Privát sportolók meghívása menüpont által eljutsz a kívánt oldalra. Ott nincs más teendőd, mint a “Sportoló e-mail címe” beviteli mezőbe beírod a meghívni kívánt sportolóid e-mail címét, majd kattintasz a “Meghívók kiküldése” mezőre.


5) Események deaktiválása

Esemény deaktiválása menüpontban tudsz beállítani olyan időszakot, napokat, órákat pálya szerint, amikor nem tudsz fogadni vendéget. Ezek az események inaktívak és nem foglalhatók lesznek. Inaktív eseményeid már nem lesznek elérhetők, és foglalhatók. Azonban ezt bármikor visszaállíthatod!


6) Foglalási szabályzat szerkesztése

A foglalási szabályzatban személyre szabhatod egy előre elkészített sablon alapján, hogy abból mely pontok érvényesek rád. Kiválaszthatod a meglévő pontokból az általános szabályokat, de akár tetszőlegesen át is írhatod a pontokat és újakat is hozhatsz létre. Ez a szabályzat a későbbi foglalások miatt fontos, hogy sportolóid tisztában legyenek a nálad fennálló szabályokról.


7) Pálya profil szerkesztése leírásokkal, képekkel

Pályád profilját több eszközzel is magadra szabhatod és színesebbé teheted. Leírásokkal egészítheted ki bemutatkozó profilod. Képekkel dobhatod fel profilodat, bemutathatod vizuálisan is pályád/termed.


8) Sportolók nyomonkövetése

A Sportolóim menüpontban nyomon követheted jelenlegi sportolóidat. Megtekintheted bemutatkozó profiljukat, kapott értékeléseiket. A felületen lehetőséged van Belső üzenet küldésére sportolóid számára az Üzenetek/Értesítések menüpontban. Válaszd ki a kívánt sportolót és írd meg számára az éppen aktuális vagy fontos információkat.


Sportolók által elérhető funkciók


1) Regisztráció

A regisztráció csak 1-2 percet vesz igénybe. Amire sportolóként szükség van a regisztrációnál az egy felhasználónév, jelszó, e-mail cím és a teljes név. Egyéb infókat is meg lehet adni az egyszerűbb kapcsolattartás érdekében az edzőkkel, pályaüzemeltetőkkel.


2) Kereső

A kereső segítségével megtalálhatók városok és sportágak alapján a Foggo-nál már regisztrált pályaüzemeltetők. A könnyebb használhatóság érdekében, a kereső már a kulcsszavak töredékéből is felkínál lehetőségeket. Kék háttérrel jelzi az oldal, hogy melyik menüpontot választottad ki. A két lehetőség: Pálya, terem, klub illetve Edző, oktató. Mellette lévő mezőkben pedig rá tudsz keresni a kívánt városodra és sportágra.


3) Pálya naptár megtekintés

Ha megvan a kiválasztott pályánk, akkor a legördülő listából válasszunk konkrét pályát és már is láthatjuk kiválasztott pályánk naptárát. Heti és havi nézetben is egyaránt láthatók a szabad és foglalt időpontok.


4) Foglalás folyamata

Kattints neked tetsző időpontra, ami után fel fog ugrani egy ablak az adott időpont részleteivel. Itt két lehetőség közül tudsz választani, az egyik azonnal továbbvisz a foglalásra míg a másik kosárba helyezi ezt az időpontot.

Miután összeállítottad a kosarad ki kell választanod a fizetési módot. A fizetés gomb nyomása után jobb alul találod narancssárga színnel a fizetés gombot, amivel véglegesíted foglalásod. A sikeres foglalás azonnal megjelenik az eseményeid között és emailben is értesítünk Téged és a sportszolgáltatót is.


5) Foglalt események megtekintése

Az eseményeim fül alatt találhatod az összes általad foglalt eseményt. Külön csoportban találhatók az elmúlt és a még aktuális események. A további részletek gombra kattintva részletesen listázódnak eseményeid. Láthatod a pontos dátumot, időpontot, és hogy melyik pályán lesz az esemény.

Egyszerűen le tudod mondani foglalt eseményeid, melyekre nem tudsz elmenni. A kék „lemondom” gombra kattintva törölni tudod a foglalásaidat.


6) Belső Üzenetküldés

Az oldalon belül, üzeneteket tudsz küldeni és fogadni a regisztrált szolgáltatókkal. A sportolók edzőkkel és pályaüzemeltetők egyaránt kommunikálhatnak! Így gyorsan és könnyen választ kaphatsz a kérdéseidre. Indokolhatod, hogy miért kellett lemondanod az edzést, foglalást vagy egész egyszerűen csak kontaktba szeretnél lépni az edzővel legyen az bármilyen kérdés.


7) Szolgáltatói értékelés

Lehetőség van arra, hogy azok az edzők, vagy pályaüzemeltetők, akiknél foglaltál, értékeljenek Téged, illetve Te is értékelhesd őket. Erre azért van szükség, hogy elkerülhessük az esetleges visszaéléseket. Értékelni úgy tudsz, ha belépsz az eseményeidbe és alul kiválasztod az „Elmúlt eseményeim listázása„ menüpontot. Az oldal le fog gördülni, ahol látod az elmúlt időszak eseményeit, amin részt vettél, ha már volt ilyen. Jobb oldalt fogod találni az értékelés gombot, amelyre rákattintva leadhatod saját értékelésedet edzőknek, pályáknak és termeknek. 5 csillag a maximum amit adhatsz és indokolhatod miért adtál annyi csillagot a szolgáltatónak. Az értékelés küldése gombbal véglegesíted az értékelésed.


Pályaüzemeltetőként miért válaszd ezt a rendszert?

Új, modern rendszer használatával időt és pénzt spórolsz meg magadnak

Versenytársakkal szemben előnyt élvezel hiszen nálad 0-24-ig lehet foglalni

Foglalásokat nyomon tudod követni a nap bármelyik szakaszában hiszen mobilról is használhatod a rendszert

Testre szabható bemutatkozó adatlap, amit leírásokkal és képekkel tudsz informatívabbá tenni

Online naptár jár minden pályádhoz, asztalodhoz és tábládhoz, amit egyszerűen és könnyen kezelhetsz


Kipróbálhatom ingyen? Mennyibe kerül ez az egész? Garancia van?

1 pálya havi díja a Foggo rendszerében körülbelül 1 bérbeadott órának felel meg. A pontos díjért kérj tőlünk egyedi ajánlatot! ~ 2 percedbe kerül! 1 pályáig teljesen ingyenes a rendszer, több pálya esetén, kérj egyedi ajánlatot! Kezdési akciónk keretén belül választhatsz 1 hónap ingyenes próbaidőszakot*, VAGY 3 hónapos visszafizetési garanciát**.

* 1 hónapos próbaidőszak: regisztrációdtól kezdve 31 napig ingyen használhatod a rendszert

** 3 hónapos visszafizetési garancia: regisztrációdtól kezdve 90 napig használhatod a rendszert az ajánlatunkban jelzett használati díj havi fizetésével, ha azonban 90 napon belül mégis meggondolnád magad és nem szeretnéd tovább használni a rendszert, akkor az addig fizetett díjakat 100%-ig visszafizetjük!


Ne várj tovább! Légy részese te is egy korszerű feszültségmentes világnak, ahol hívásfogadás helyett szolgáltatásod fejlesztésére tudsz fókuszálni. Lépj ki a papírlapok és a tollak világából. Vidd fel szabad időpontjaid naptáradba, és hagyd, hogy azokat ügyfeleid foglalják le online, míg te szolgáltatásod fontosabb ügyeivel tudsz foglalkozni!


Ajánlatot kérek

Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2020 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!