Az offline pályafoglalás hátrányai

A4-es papíron, határidőnaplóban vezetni a foglalásokat
Hol elkallódnak azok a papírok, hol nem. Sok helyen állandó bénázás, mire találnak egy üres helyet, ahova be tudják írni az időpontot. Ezután jön a görcsölés, hogy ne legyen ellentmondásban egy másik papírra felírt foglalással...

Csak személyesen vagy telefonos beszélgetés útján lehet időpontot foglalni
Naponta százezer megkeresés, telefon. Azt se tudod hol áll a fejed? Visszahívni, aki nem ért el. Állandóan kikeresni, hogy mikor van szabad és mikor van foglalt időpont minden egyes hívás esetén? Mérted már, hogy ez mennyi időt vesz el a napodból?

A foglalás nem 0-24, csak nyitvatartási időben lehetséges
Sportolóid, ügyfeleid is általában dolgoznak nap közben, nem mindig van idejük téged felhívni, felkeresni, inkább csak az esti órákban, amikor már te is szeretnél kicsit pihenni, nem? Nem frusztráló, hogy olyankor is érkeznek telefonok, amikor nem az üzlettel szeretnél foglalkozni?

Csak azok találnak meg, akik ismernek, új embereket offline nehéz találni
Új ügyfeleket milyen offline csatornákon szerzel? Mennyire egyszerű és olcsó? Manapság, aki nem jelenik meg online, az tulajdonképpen nem is létezik.

Átláthatatlan naptár és órarend, nincsenek kiértékelő statisztikák
A papíros és exceles megoldások ideje lejárt. Állandóan vinned kell magaddal vagy a papírlapokat, vagy a naplót vagy a laptopod, hogy meg tudd nézni az időbeosztást. Nem gondoltál még arra, hogy ezt a telefonodban is el tudnád tárolni? Bárhol, mobilnet segítségével rá tudsz nézni a jelenlegi foglaltsági helyzetre, megnézni, hogy elmúlt héten mennyi bevételed volt néhány kattintással. Miért bünteted még magad ilyen "rendszerekkel"?

Most, hogy teljesen lelomboztunk ideje, hogy valami jó hírrel is szolgáljunk, ugye?
Nos, végre találtál egy nagyszerű megoldást, mellyel végleg leszámolhatsz a fent felsorolt hátrányokkal és mindből előnyt kovácsolhatsz magadnak!

Regisztrálj rendszerünkben és győzödj meg róla Te is! Ehhez csupán a következőket kell tenned:

1. Regisztrálj 2 perc alatt

2. Töltsd fel naptáradat szabad időpontokkal

3. Küldj ki bérlőidnek meghívókat a felületen

4. Dőlj hátra, és nézd, ahogy megtelik naptárad

Regisztrálok

*A gombra kattintással átnavigálunk Téged a regisztrációs felületünkre. Ott körülbelül 2 perc alatt tudsz regisztrálni és használhatod rendszerünket.

Egy próbát sem érünk meg?
Kérjük, mondd el, hogy miért...

Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2020 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!