OVR - Versenyszervezés egyszerűen

OVR - Versenyszervezés egyszerűen

Sporteseményeket, sportversenyeket rendezel? Rendezőként a legfontosabb feladatod a teljes verseny zökkenőmentes lebonyolítása. Ebben a cikkünkben megmutatjuk, hogyan végezheted el ezt a legegyszerűbben.


Előző cikkünkben megismerkedtünk a sportszervezés és a versenyrendezés rejtelmeivel. Most pedig lássuk, hogyan is lehet segítségünkre, milyen előnyökkel is jár az Online Versenymenedzsment Rendszer használata.


Sportverseny teljes körű adminisztrációja

Az OVR egy olyan webes felület, ahol sportversenyek teljes adminisztrációját lehet elvégezni a jelentkezéstől a csoportok és táblák sorsolásán át a végeredmények közléséig.

Versenyszervezés egyszerűen

Kényelmes ügyfeleidnek és neked

Nem kell papír az adminisztrációhoz. Csak online webes felület, elég egy laptop mobilinternettel, vagy wifi eléréssel.
A digitális keresésnek hála pillanatok alatt megtalálod a keresett mérkőzést és annak eredményét, felejtsd el a papírhalmazok közötti kutakodást. Kereshetsz, név, versenyszám, pálya alapján is.

A versenyzők kérdéseit megelőzheted egy globális információs oldallal, ahol minden aktuális információt közzétehetsz, frissíthetsz, így mobiltelefonjaikról bármikor tájékozódhatnak bárhonnan másodpercek alatt.

Felejtsd el a versenyjelentkezés szervezéséhez szükséges adminisztrációt, mint az emailes, telefonos, személyes jelentkezések, irányítsd át versenyzőidet az online versenyjelentkezési felületre és kezelj mindent egy helyen.

Még számos funkció a kényelemért

Eredmények megőrzése, megjelenítése az utókornak. Ne egy kartondoboz aljára kerüljenek a papír alapú eredmények, online felületen rendszerezetten, visszakereshetően tárold akár évekig, évtizedekig.
Eredmény megjelenítés. A versenyszervezőnek egy belső felület, míg a versenyzőknek 2 online felület is rendelkezésére áll az eredmények megtekintése céljából. Jelenítsd meg a versenyzőknek mobilon vagy kivetítőn!
Rengeteg telefonhívástól és papírmunkától szabadulhatsz meg. Az így nyert értékes időt üzleted fejlesztésére fordíthatod.dd
 
Hozd ki a legtöbbet a versenyből. Kezeld a leghatékonyabban, maradj közvetlen kapcsolatban sportolóiddal.

Sportversenyeket szervezel?
Unod már a papírhalmazokat és Excel táblákat?
Emeld magasabb szintre az adminisztrációt egy online rendszerrel!

Kipróbálom

Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2020 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!