Személyi edző vagy?
Tűnj ki a tömegből!

Tűnj ki a tömegből személyi edzőként

Személyi edzőként biztosan te is nagy figyelmet szentelsz vagy szeretnél szentelni annak, hogy milyen eszközökkel, technikákkal emelkedhetsz ki a tömegből. Ebben a cikkünkben megmutatjuk, hogy hogyan teheted ezt meg.

Napjainkban nagy mértékben megnövekedett a személyi edzők száma. Azonban a mennyiség növekedésével, a minőség jóval kisebb mértékben tartott lépést. Nem véletlen, hogy nagyon sokan választják ezt a szakmát, hiszen az ember hobbija hamar hivatássá nőheti ki magát. Sokan látják a könnyű munka, könnyű pénz lehetőségét a szakmában. Természetesen ez nagyon téves és káros felfogás. Sajnos ők a figyelmet is elvonják azokról a szakemberekről, akik tényleg tudnának segíteni a potenciális ügyfeleken.

Különböztesd meg magad a nagy átlagtól!

A szakmai teljesítmény csupán egy része a sikeres karriernek. A hagyományos marketingtechnikák kora azonban lejárt, az online lét pedig önmagában már nem feltétlenül elegendő céljaink eléréséhez. A siker kulcsa a folytonos kommunikációban és az én-márka aktív építésében rejlik.

Kommunikálj!

Egy vendég első gondolata információszerzés céljából, hogy megnézi rendelkezel-e saját honlappal. A saját profi honlapod csupán egy szelete a sikeres kommunikációnak. 

Légy Jelen minél több kommunikációs csatornán. A Facebookon, az Instagramon, és a LinkedIn-en is. Leendő ügyfeleid találjanak meg minden fontos információt rólad és szolgáltatásodról ezeken a felületeken is.

Instázz!

Az egyik legjobb marketingfelület személyi edzők számára az Instagram. Hogy miért? Mert célközönséged jelentős része fent van a platformon és ha értékes tartalmat tudsz nyújtani, akkor könnyedén meg lehet ragadni a figyelmüket. A sportszer- illetve sportruházatgyártókról nem is beszélve, akik később támogatóid lehetnek, ha van egy aktív követőtáborod.

Ennyi magyar használja az Instagramot

magyar Instagram felhasználók száma

A legerősebb a 18-24 éves korosztály mintegy 660.000 fővel, őket követte a 25-34 éves korosztály 540.000 fővel, de a 35-44 éves korosztály 340.000 fős létszáma sem elhanyagolható. Ezek azok a korosztályok, akik elhivatottak lehetnek, hogy egészséges életmódot és rendszeres testmozgást folytassanak.

A lényeg, hogy ne félj használni az Instagramot. Építs a személyiségedhez leginkább illő közösségi oldalt – hidd el, átgondolt stratégiával, és kitartással hosszú távon biztos megtérülésre számíthatsz.


Főleg, ha közösségi profilodat az impulzusvásárlókat megcélozva, még egy időpontfoglaló naptárral is összekötöd. Próbáld ki személyi edzőként ingyen!

Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2020 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!