Felhasználói leírás

1. Sportolók számára

Főoldali keresés

A kereső segítségével megtalálhatod az oldalunkon lévő edzőket, pályákat, termeket és nagyon sok információt róluk. A könnyebb használhatóság érdekében, a kereső már a kulcsszavak töredékéből is felajánl lehetőségeket. Kék háttérrel jelzi az oldal, hogy melyik lehetőséget választottad ki. A két lehetőség: Pálya, terem, klub illetve Edző, oktató. Alattuk találhatod azokat a mezőket, ahova a várost és sportágat írhatod be. Az oldal segít neked és már pár betű beírása után feldobja az adott város, sportág nevét, ha az a rendszerünkben megtalálható. A megfelelő kitöltés után nem kell mást tenned, mint nyomj a sárga gombra, amely jelzi is hogy hány találat van rendszerünkben az adott keresési feltételekre.


Mi is a Foggo.hu?

A "Mi is a Foggo.hu?" menüpont alatt találhatod mindazt, amiért létrehoztuk az oldalt.


Kapcsolat

Kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban? Nem találsz valamit? Szeretnél észrevételt tenni az oldal működésével kapcsolatban? Üzenj nekünk bátran és mi igyekszünk minden kérdésedre válaszolni.


Bejelentkezés

Ahhoz, hogy be tudj jelentkezni, először regisztrálnod kell. A regisztráció után már nem csak böngészhetsz is a számodra megfelelő lehetőségek között, hanem foglalhatsz is időpontokat. Bejelentkezés előtt mindig ügyelj arra, hogy a Sportoló fül legyen kiválasztva! A fül kiválasztását az oldal kék színnel jelöli, így könnyen tudod ellenőrizni, hogy a megfelelő fület használod-e. Amire szükséged van az egy felhasználónév és a jelszavad, azután nyomj a bejelentkezés gombra!


Regisztráció

Regisztrálhatsz sportolóként, edzőként, vagy pályaüzemeltetőként. A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe. Csak ennyi választ el attól, hogy az oldal teljes funkcionalitását használhasd. Amire sportolóként szükséged van a regisztrációnál az egy felhasználónév, jelszó, e-mail cím és a teljes neved. Egyéb infókat is megadhatsz a könnyebb kapcsolattartás érdekében az edzőkkel, pályaüzemeltetőkkel.

Ha pályaüzemeltető vagy akkor pályáidat is add meg a gyorsabb ügyintézés érdekében.

Az alábbi menüpontokat, a jobb felső sarokban találod belépés után, a felhasználónevedre kattintva.


Adatlap

Miután regisztráltál, az adatlapodon megadhatsz magadról minden lényeges információt. A rövid leíráson kívül képet is tölthetsz fel magadról. Minden adatváltoztatás esetén ügyelj arra, hogy használd a gombot.


Eseményeim

Az eseményeim fül alatt találhatod az összes általad foglalt eseményt. Külön csoportban találhatók az elmúlt és a még aktuális események. A további részletek gombra kattintva részletesen listázódnak eseményeid. Láthatod a pontos dátumot, időpontot, hogy melyik pályán lesz az esemény. A kék „ lemondom „ gombbal tudod lemondani azt az időpontot, amelyen esetleg nem tudsz megjelenni. Az elmúlt eseményeim blokkban értékelheted azokat az edzőket, pályákat, amelyeken már részt vettél, ez nagyon fontos a minőségi sportszolgáltatás érdekében.


Üzeneteim

Az oldalon belül, üzeneteket tudsz váltani a regisztrált felhasználókkal. Sportolóként az edzőkkel és pályaüzemeltetőkkel egyaránt kommunikálhatsz. Így gyorsan és könnyen választ kaphatsz a kérdéseidre. Indokolhatod, hogy miért kellett lemondanod az edzést, foglalást vagy egész egyszerűen csak kontaktba szeretnél lépni az edzővel legyen az bármilyen kérdés.


Értékeléseim

Lehetőség van arra, hogy azok az edzők, vagy pályaüzemeltetők, akiknél foglaltál, értékeljenek Téged. Erre azért van szükség, hogy elkerülhessük az esetleges visszaéléseket. Törekedj arra, hogy értékelésed a legjobb legyen, így nem kell attól tartanod, hogy valaki nem fogadja el a foglalásodat. Természetesen a sportolónak is van alkalma értékelni a sportszolgáltatót. Értékelni úgy tudsz, ha belépsz az eseményeidbe és alul kiválasztod az „ Elmúlt eseményeim listázása „ menüpontot. Az oldal le fog gördülni, ahol látod az elmúlt időszak eseményeit, amin részt vettél. Jobb oldalt fogod találni az értékelés gombot, amelyre rákattintva leadhatod saját értékelésedet edzőknek, pályáknak és termeknek. 5 csillag a maximum amit adhatsz és emellett indokolhatod miért adtál annyi csillagot a szolgáltatónak. Az értékelés küldése gombbal véglegesíted az értékelésed.

Foglalás

A foglalás módja nagyon egyszerű. Bejelentkezésed után menj a kereső felületre és döntsd el pályára vagy edzőre van szükséged, add meg a keresési feltételeket és listázd a találatokat. Ha sikerült megtalálni a neked való sportszolgáltatót, akkor válaszd ki a kívánt pálya naptárát, vagy navigálj át az edző naptárához.

Ezután megjelennek az időpontok. Zöld szín jelzi, hogy az esemény szabadon foglalható. Természetesen akkor tudsz időpontot foglalni, ha az szabad.

Foglalás menete: Kattints neked tetsző időpontra, ami után fel fog ugrani egy ablak az adott időpont részleteivel. Itt két lehetőség közül tudsz választani az egyik azonnal tovább visz a foglalásra míg a másik kosárba helyezi ezt az időpontot, de tovább böngészhetsz és esetleg újabb időpontokat választhatsz ki magadnak. Itt meg kell említeni, ha azonnali fizetésre és foglalásra kattintasz is lesz alkalmad új időpontokat foglalni! Miután összeállítottad a kosarad ki kell választanod a fizetési módot. Ai fizetés gomb nyomása után jobb alul találod narancssárga színnel a fizetés gombot, amivel véglegesíted foglalásod. A sikeres foglalás azonnal megjelenik az eseményeid között és emailben is értesítünk Téged és a sportszolgáltatót is.


Kilépés

A kilépés fül segítségével kiléphetsz a felhasználói fiókodból.

Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2020 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!