Gyakran ismételt kérdések

Mi a foggo?

A foggo segít megtalálni a neked megfelelő edzőt, pályát, termet online. Gyors regisztráció után máris böngészhetsz a sportszolgáltatók naptáraiban és lefoglalhatod a számodra szimpatikus szabad időpontokat.

Mi a sportfoglalás?

Sportfoglaláskor adott sportszolgáltató pályáit, termeit tudod magadnak, barátaidnak lefoglalni sportolás céljából. Illetve találhatsz magadnak edzőt és bejelentkezhetsz privát vagy csoportos edzésekre.

Miért regisztráljak a foggo-n?

Ha sportolni szeretnél, akkor egy gyors regisztrációt követően tudod lefoglalni a szabad időpontokat edzőknél, pályáknál.

Ha edzőként vagy pályaüzemeltetőként regisztrálsz, akkor online naptáradban tudod kezelni a foglalásokat, szabad időpontoka, melyet bárki bármikor megtekinthet és online érheted el sportolóidat.

Hogyan regisztrálhatok?

Kattints a https://www.foggo.hu/regisztracio oldalra és válaszd ki a neked megfelelő szerepkört ( Sportoló, Edző, Pályaüzemeltető )

Kik regisztrálhatnak?

Minden olyan e-mail címmel rendelkező személy aki betöltötte a 16. évét.

Miért jó, ha feliratkozom hírlevélre?

A foggo hírlevél havonta néhány alkalommal fog Téged emailben tájékoztatni a legújabban csatlakozott edzőkről, pályákról, sportolási lehetőségekről. Illetve a Foggo új funkcióit is ebben fogjuk számodra megmutatni.

Mennyibe kerül a foggo szolgáltatása?

A sportolóknak a felhasználói felület teljesen díjmentes! Az edzők és pályaüzemeltetők a https://www.foggo.hu/arak aloldalon tudnak érdeklődni szolgáltatásunk áráról.

Milyen foglalási szabályozások vannak?

A foglalási szabályokat adott edző, pályaüzemeltető határoz meg személyre szabottan a Foglalási szabályzatában. Ezt mindenképp érdemes elolvasni mielőtt valakinél időpontot foglalsz.

Találtam egy hibát. Kinek szóljak? Ki fogják javítani?

Előre is köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a rendszert és a szolgáltatást. Használd a kapcsolat űrlapot a hiba jelzésére.

A saját adataim biztonságban vannak a rendszerben?

Az oldal SSL titkosítást alkalmazva fut heti 7x24 órában, rendszeres mentésekkel és felügyelettel valamint nagy sávszélességű Internet kapcsolattal.

A későbbiek során lesz lehetőségem módosítani a regisztrációkor megadott adatokon?

A regisztrációt követően bármikor frissítheted az adataid.

Mi történik, ha a sportoló nem jelenik meg az edzésen?

Ilyen esetekben fontos az értékelés leadása, mellyel a hasonló események jelezhetők a rendszer felé a további kellemetlenségek elkerülése céljából.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Nincs más dolgod mint, bejelentkezni és keresni az edzők, pályák, termek között. Látni fogod a naptárban mikor van szabad időpont ( zöld szín ) számodra. Kattints a szabad időpontra tedd kosárba, majd véglegesítsd a foglalást és készen is vagy!

Hogyan tudok fizetni?

Sportolóként jelenleg csak helyszínen tudsz fizetni, tehát elmész sportolni, edzeni majd ott az edzőnek vagy teremnek fizetsz a szolgáltatásért.

Lehet bankkártyával fizetni?

Sajnos, egyelőre még nem tudsz nálunk kártyával fizetni! Azonban dolgozunk az ügyön, hogy hamarosan elinduljon.

Mit tegyek, ha le kell mondanom az időpontot?

Minden edzőnek, teremnek saját szabálya van a lemondásokra. Ezeket érdemes elolvasni a foglalás előtt, de mindenképp egyeztess a sportszolgáltatóval ez ügyben a Foggo belső üzenetküldő rendszerén keresztül!

Mikor érhetem el az edzőt, pályát?

Bejelentkezés után láthatóvá válnak az edzők, termek elérhetősége és használhatod a foggo belső üzenetküldő rendszerét is, ahol közvetlen üzenhetsz nekik.

Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2020 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!