Mi is a Foggo?

A Foggo egy pálya- és edzőfoglaló online felület, amely a sportolási lehetőségek népszerűsítéséhez nyújt segítséget. Rendszerünket azért hoztuk létre, hogy pályákat / termeket, edzőket és sportolni vágyókat egy felületen szerepeltessünk. Ezáltal a sportolók könnyebben és teljes körűbben találhatnak maguknak pályát és edzőt, míg a sportszolgáltatók (pályák, klubok és edzők) több ember előtt mutathatják be magukat, órarendjeiket így a kapcsolatfelvétel és időpontfoglalás is átláthatóbbá, egyszerűbbé és könnyebbé válik.

Kinek és Miért is jó ez?


Sportolni vágyóknak

A Foggo oldal segítséget kíván nyújtani a sportolni vágyóknak, hogy könnyebben megtalálják, összehasonlítsák és kiválasszák kedvenc sportáguk pályáit, edzőit vagy akár klubjait a számukra megfelelő szempontok szerint (például ár, helyszín és idő). Ha nincs szabad időpont a megszokott pályán sebaj, mert rendszerünk segítségével pillanatok alatt megtalálhatod, hogy hol van üres pálya a kívánt időpontban a lehető legközelebb.


Edzőknek, oktatóknak

A Foggo közösségéhez való csatlakozással új terek nyílnak meg ügyfélköröd bővítését illetően. Sok-sok mozgást kereső ügyfél előtt mutatkozhatsz be. Túl azon, hogy nagyobb nyilvánosságot kapsz, a rendszer segít az órarended online formában kezelni, valamint az időpontfoglalásokat rendszerezni, tehát a teljes adminisztrációd egyszerűsíteni. A sportolók a rendszeren keresztül tudnak jelentkezni - később akár fizetni is az általad meghirdetett órákra, amelyekre saját feltételeket szabhatsz meg (minimális vagy maximális létszám, lemondási határidők...), ezzel is kiváltva sok-sok telefonbeszélgetést és egyéb adminisztrációs gondot. Az előre felvezetett órák átláthatóbbá teszik órarended, mind sportolóid, mind saját magad számára.


Pályaüzemeltetőknek

Sok gondot okoz a klub vagy a pálya népszerűsítése? Nem találnak meg a sportolók? A Foggo segít közelebb hozni a sportolói közösséget a klubok, pályát bérbe adók részére is. A rendszeren keresztül a sportolók láthatják a pályafoglaltságot és ez alapján, sok-sok körös telefonálási huzavona nélkül tudják kiválasztani maguknak a legmegfelelőbb helyet. Ha esetleg lemondják az egyik órát a klub egyik pályáján, akkor se kell kétségbe esni, mert az oldal segítségével a lemondásról azonnal értesülhetnek más sportolók, akik akár azonnal lecsaphatnak a megüresedett helyre. A sportolókkal történő adminisztráció is egyszerűbbé válik, hiszen online megtekinthetik szabad pályáid és ezeket nyomban le is tudják foglalni!


Lehet már regisztrálni?

A Foggo rendszere immáron teljes mértékben elérhető és használható. Természetesen folyamatosan fejlesztjük funkcióinkat, annak érdekében, hogy minden sportadminisztrációhoz kapcsolódó teendőd el tudd végezni rendszerünkön keresztül. Szívesen fogadunk minden megjegyzést, észrevételt, ehhez viszont annyit kérünk, hogy próbáld ki a rendszert és nyomkodj végig mindent, amit csak tudsz :)

Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2020 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!