Időpontfoglalás sportpályákon, termekben online? A Foggo nyújtja a megoldást!

Olvasási idő: ~ 4 perc

A Foggo olyan webes felület, ahol sportolók szabad pályákat, termeket foglalhatnak online. A jól berögzült telefonos és személyes időpont egyeztetés kiváltására most egy olyan online megoldást találtál, ami rengeteg terhet vesz le a válladról és könnyíti meg az életed.

Kezdjünk is bele egy gyors mindennapokból kiragadott példával…

Zoli rendszeresen jár teniszezni barátjával, Janóval. Hétfőn telefonon érdeklődik, hogy van-e szabad pálya kedden este 6-8-ig. A vonal túlsó végén a pályagondnok hosszas papírcsörgetés után azt mondja, hogy 6-tól nincs de 7-től már van szabad, az viszont kevés Zoliéknak, ezért tovább érdeklődik, hogy esetleg 4-től van-e, a válasz az, hogy 4-től sincs, csak 5-6-ig, ami megint nem jó Zolinak. Ezután Zoli felhívja Janót, hogy kedden nincs időpont és érdeklődik, hogy jó-e a szerda. Janónak az is megfelel. Ezután Zoli visszacsörög a pályára és a szerda este 6 óráról érdeklődik, örömmel hallja ismét heves papírzörgés után, hogy 6-8-ig van egy szabad pálya. Így Zoli boldogan elköszön a pályagondnoktól és megerősítik, hogy szerda este 6 órától érkeznek barátjával Janóval. Ezután még megcsörgeti Janót, hogy megvan a pálya szerdára.
Műveleti idő: ~ 3 perc
Bénázási faktor: Magas
Trendiségi faktor: Alacsony

Nézzük ezt meg Foggo-s szemszögből...

Zoli előveszi okostelefonját hétfőn ebéd közben és 3 kattintással behozza a kedvenc teniszcentrumuk keddi teniszpálya beosztását, látja, hogy nincs szabad 2 óra délután, ezért ráír Janóra, hogy jó-e a szerda? Janó visszaír, hogy ok az is. Zoli továbblép a szerdai napra 1 kattintással, ott már van 6-tól szabad pálya, ezt 3 kattintással le is foglalja. Az oldal visszaigazolását pedig megosztja Janóval Facebookon, hogy ő is tudjon róla.
Műveleti idő: ~ 1 perc
Bénázási faktor: Alacsony
Trendiségi faktor: Magas

Most már látod, hogy a Foggo milyen alapproblémákra nyújt megoldást. Nézzük meg, hogy szolgáltatói szempontból a Foggo használatával milyen előnyökre tehetsz szert!

Miért a Foggo? 6 nagyon fontos Pályaszolgáltatói előny...

1. Több ügyfeled lesz online, új ügyfelek fognak megtalálni, hiszen a Foggot online hirdetjük, így szolgáltatóként különböző online csatornákon tudsz megjelenni

2. Foglalások teljes automatizációja. Elég ha évente párszor ránézel a rendszerre, létrehozod az új szabad időpontokat és hagyod, hogy magától töltődjön fel a naptár foglalásokkal. Ezután ha nem akarsz, akár hetekig rá sem kell nézned a naptárra. Keresztfoglalás, ráfoglalás miatt nem kell aggódni. Minden foglalás bekerül a rendszerbe, nem lesznek félreértések.

3. Igényes online megjelenési felület. A Foggon lesz egy online naptárad és profilod, ahol hírekkel, képekkel, videókkal mutathatod meg magad a nagyközönségnek. Kvázi egy ingyen weboldalt kapsz a szolgáltatással. Megjeleníthetsz, hirdethetsz aktuális információkat, versenyeket, rendezvényeket.

4. Felejtsd el a telefonálást, vagy az asszisztensed telefonálgatásait, hiszen a vendégek, minden információhoz hozzájutnak az online profilodban és naptáradban. Tudják mikor van szabad időpont, tisztában vannak az árakkal és egyedül végrehajtják a foglalást a közreműködésed nélkül.

5. A rendszer nem jutalékos, hanem fix díjas. Szolgáltatóként fizetsz havi szinten, vagy évente. A sportolók számára teljesen ingyenes a rendszer, az ő regisztrációjuk, foglalásaik nem kerülnek neked plusz pénzedbe. Teljesen mindegy, hogy 100-an foglalnak vagy 1000-en. Ezért akkor jársz a lehető legjobban, ha minden meglévő és jövőbeli ügyfeledet átirányítod a Foggo felületére.

6. Matekozzunk egy kicsit, mennyi az annyi? A Foggo díjszabása pofonegyszerű, havi díjat kérünk a szolgáltatóktól melynek összege a hirdetett pályáik arányában kerül kiszámításra. Például, ha 6 teniszpályád van, és csúcsidőben 1 órát 2000 Ft-ért adsz, akkor havi szinten a Foggo használata ~ 12 000 Ft-ba kerül, tehát 1 pálya havi díja tulajdonképpen 1 óra díjának felel meg. Magyarul, ha 1 órát foglalnak nálad az adott hónapban, akkor a Foggo havi díja arra a pályára össze is jött. Ugye, hogy nem is olyan vérmes összeg ez?
Ezt az összeget hasonlítsd össze azzal, ha akár csak 1 asszisztensed is van és neki mennyit fizetsz havonta, hogy kezelje a foglalásokat? Az ő munkáját, a telefonálásokat, a foglalásokat és lemondásokat teljes mértékben kezeli a Foggo.

Azonban rendszerünk nem szól mindenkinek! Csak azoknak ajánljuk, akik...

több ügyfélre vágynak

összeszedett, profi adminisztrációt szeretnének

felismerték, hogy a korszerű technológiák használatával lehet versenyben maradni

fontosnak tartják az ügyfélélmény fejlesztését

szeretnének igényesen megjelenni szolgáltatásukkal online

Ez eddig mind szép és jó, de ….

* Én nem értek a számítógépekhez, okos kütyükhöz:
Semmi gond, megcsináljuk helyetted az indulást, illetve folyamatos támogatást tudunk nyújtani, amíg meg nem ismered a rendszer használatát. Mivel teljesen automatikusan zajlanak a foglalások, ezért elég néhány hónapra előre létrehozni a szabad időpontokat. Utána csak ellenőrizni kell, hogy minden rendben működik-e. Számos oktatóvideónk és leírásunk biztosít arról, hogy könnyen elsajátítsd a rendszer használatát, amely a minimális működéshez körülbelül 2-3 órát vesz igénybe.

* Senki nem fogja ezt használni:
Szoktad nézni az aktuális online trendeket? Mobilhasználat elterjedése? Ma már szinte mindent online el lehet végezni. Webshopok, ételrendelés, kormányablakba időpontfoglalás, szállásfoglalás, jegyvásárlás és még sorolhatnánk... Ez miért okozna problémát bárkinek is?

* Minek váltsak, jó a telefonos és személyes bejelentkezés:
Szereted a káoszt? A szétszórt lapokat? Az excel táblákat állandóan frissíteni? Minden foglalást kézzel felvinni papírlapra vagy online rendszerbe? Milyen lenne, ha ezt a részét a sportolók tennék meg helyetted, és nem kéne ezzel sem neked, sem asszisztensednek foglalkozni. Akár el is felejtheted, hogy ezzel plusz 1 vagy 2 ember foglalkozzon. Számold ki még egyszer, hogy mennyi pénzt takaríthatsz meg. A számolós példánk segítségedre lesz :)

* Plusz regisztrációt igényel a sportolók, vendégek számára:
Manapság mindenhez regisztráció szükséges, ha számlát fizet az ember, vagy ha szállást akar foglalni. Erre különösképpen odafigyeltünk, hogy a lehető leggördülékenyebb legyen a rendszer elérése mindenki számára. Egy email cím elég a regisztrációhoz, így másodpercek alatt használható a rendszer.

Ugye már el is tűntek a gonosz fellegek, és választ kaptál kérdéseidre?

Ha úgy gondolod, hogy közelebb kerültél a Foggo szolgáltatásának megértéséhez és ki is szeretnéd próbálni, akkor remek lehetőséget tudunk most számodra nyújtani.

A Foggo rendszerét egy pályával próbaképpen addig tesztelheted, ameddig csak szeretnéd!
1 pályáig teljesen ingyenes számodra, nincs időkorlát!

Miért jó a próba?

Mert nem kell teljesen átállnod egy új rendszerre, ha még nem vagy biztos a dologban. 1 pályát kijelölhetsz teszt pályának a klubodnál és csak azon hirdeted meg az online foglalási lehetőséget

Így jut idő számodra és vendégeid/sportolóid számára is, hogy megismerjétek, megszeressétek a rendszert.

Később bármikor kibővítheted a szolgáltatási palettádat a többi pályáddal, ha esetleg több van.
Regisztrálnod természetesen elég egyszer, akár 1 pályával szeretnél indulni, akár többel.

Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2020 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!