Rendszertelenségből rendezettségig repít a Foggo!

De mi is az a Foggo?

Ha rövid választ szeretnél, akkor csak annyit jegyezz meg, hogy a Foggo-val egy felületen kezelheted foglalásaid, órarended és minden volt és jövőbeli ügyfeled! A webes felület segítségével sportolóid láthatják a pályáid/termeid aktuális foglalásait és szabad időpontjait egyaránt. A sportolókkal való adminisztráció is egyszerűbbé válik az online foglalási lehetőségnek köszönhetően.

Hogyan könnyíti meg az életed az online pályafoglalás?

Eddig papíron vezetted a foglalásaid? Bizonyára sok fejfájást okozott már az átláthatatlanság, rendszertelenség. Hol nálad van a papírod, de amikor szükséged van rá, akár pillanatok alatt köddé is tud válni. Sok az átjavítás benne és a végén már összefolynak a nevek? Szeretnél végre egy olyan rendszert, amely gördülékennyé teszi az adminisztrációt? Végre megtaláltad az orvosságot!

Ne okozz magadnak több kellemetlenséget!

A Foggo oldalán percek alatt elkészítheted órarended, melynek változásait (foglalásokat, jelentkezéseket) bármikor nyomon követheted. Heti vagy akár havi bontásban megnézheted a beérkezett foglalásokat. Ha napközben sok elintézni valód van és nincs nálad a laptopod az sem jelent problémát! Órarended állandóan Veled tart a zsebedben, hiszen mobilról is megtekintheted pályáid/termeid aktuális állapotát.

Tetszik a rendszer és szívesen kipróbálnád?

1 pályáig/teremig teljesen INGYENES szolgáltatásunk, 2 vagy több pálya esetén kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

***A gombra kattintva átnavigálunk az ajánlatkérő oldalra, ahol 1-2 perc alatt kitöltheted az ajánlatkérő űrlapunkat és legfeljebb néhány órán belül válaszolunk is!

Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2020 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!